Bokfest på Notodden

Telen: “En festival vi bør ha”

Flott leder i Telen om Herbjørnsruddagene!

Telen: "En festival vi bør ha"

 

 

 

 

Her er utdrag fra lederen 29. juli 2018, som har tittelen:

En festival vi bør ha

«Ikke alle i Notodden har lest forfatterskapet til Heddalsforfatteren Hans Herbjørnsrud. Langt fra alle i Norge heller. Men Herbjørnsrud er kjent over store deler av verden. Han er oversatt og blir lest på en lang rekke språk. Hens Herbjørnsrud er en innbygger, og forfatter, som hele Notodden burde være, og helt sikkert også er, stolt over. (….)

Men vi registrerer med glede at kulturaktøren Corinne Lyche Campos, som i mars fikk oppdraget fra deler av familien Herbjørnsrud med å videreføre festivalen, virkelig gjør det. Det blir en Herbjørnsruddag på Notodden om få uker. Litt mindre og et annet program enn det som ble avlyst. Like fullt det som kan bli starten på en årlig litteraturfestival på Notodden i den verdenskjente forfatteren Hans Herbjørnsruds navn – i hans hjemby.
Vi får møte poeten Sumaya Jirde Ali, hennes forfatterskap og nye bok – ifølge arrangøren den som vil bli mest omtalt i Norge denne høsten. Det er bare å ønske lykke til – og slå ring om dette. Dette er en festival Notodden nesten bare må ha. Det er her Hans Herbjørnsruds forfatterskap ble skapt!”

Telen: "En festival vi bør ha"